søndag 28. februar 2010

Skal du til syden eller alpene?


Skal du til syden eller alpene og vil forebygge solskader, men samtidig få en dyp og fin brunfarge? Da kan jeg på det sterkeste anbefale Super Betacaroten. Den fås også i flytende form slik at barna også kan forebygge! Det smaker som Sanasol og inneholder kun naturlige ingredienser.
Beta-karoten er en naturlig solbeskyttelse. De som soler seg mye, produserer f.eks. mye frie radikaler, som kan forårsake permanente skader hvis de ikke nøytraliseres. Beta-karoten gjør huden mer motstanddyktig
mot sollys. Dessuten øker det pigmenteringen, noe som gir en fin, solbrun farge.
Vitamin E – en naturlig antioksydant som beskytter cellene mot frie radikaler.
Sink – mangel på sink kan føre til hudplager som f.eks. psoriasis, eksem, uren hud, acne, flass, håravfall, hvite flekker på neglene. Sink er positivt for øyne, hud, hår, negler, hjernen, binyrer, kjønnsorganer, skjoldbrukskjertelen, fordøyelsen, lever og nyrer.
Selen – er et sporstoff. Sporstoffene er helt nødvendige for kroppens funksjoner, bl.a. stoffskifteprosessene i
celler og vev. Selen er også en effektiv antioksidant og virker styrkende på immunforsvaret. Selen har vist seg å kunne være effektiv mot plager som bl.a. allergier og prostata.
Milk Thistle (Mariatistel) – stimulerer produksjonen av nye leverceller og fremmer avgiftingssystemet i leveren idet den letter tømmingen av galleblæren og galle-strømmen i tolvfingertarmen.


Hvis du vil ha en fin farge året rundt, bør du spise det jevnlig. Vil du bli ekstra brun foran f. eks.en utenlandsreise, så spiser du en kur en måned før du reiser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar